Revizor u "Jatu"

Bez autora
Mar 01 2011

U nacionalnoj aviokompaniji "Jat ervejz" danas počinje revizija finansijskih izveštaja i pravilnosti poslovanja u 2010. godini. Vršilac dužnosti generalnog direktora "Jat ervejza" Vladimir Ognjenović u potpunosti podržava reviziju i da DRI treba što temeljnije da obavi svoj posao. Kontrola i preispitivanje rada kompanije, kao i otkrivanje eventualnih nepravilnosti ako ih je bilo, doprineće u budućnosti boljem radu "Jata". Jako je važno da svako prihvati odgovornost za svoje postupke u radu. Zato je u interesu i vlasnika, odnosno, države kao i samog "Jat ervejza" da DRI što pre i što temeljnije odradi svoj posao. Ove godine počeće revizija u još jednom velikom javnom preduzeću, "Železnicama Srbije".

Revizor u "Jatu""Jat ervejz" od danas pod "lupom" revizora, koji pregledaju pravilnost poslovanja u prošloj godini. Rukovodstvo kompanije podržava reviziju i očekuje da posao bude temeljno obavljen.

U nacionalnoj aviokompaniji "Jat ervejz" danas počinje revizija finansijskih izveštaja i pravilnosti poslovanja u 2010. godini, izjavio je predsednik Saveta Državne revizorske institucije Radoslav Sretenović.

Vršilac dužnosti generalnog direktora "Jat ervejza" Vladimir Ognjenović je ranije izjavio Tanjugu da u potpunosti podržava reviziju i da DRI treba što temeljnije da obavi svoj posao.

"Kontrola i preispitivanje rada kompanije, kao i otkrivanje eventualnih nepravilnosti ako ih je bilo, doprineće u budućnosti boljem radu "Jata"", naveo je Ognjenović.

Novi čelnik nacionalnog avioprevoznika ocenio je kao jako važno da svako prihvati odgovornost za svoje postupke u radu.

"Zato je u interesu i vlasnika, odnosno, države kao i samog "Jat ervejza" da DRI što pre i što temeljnije odradi svoj posao", istakao je Ognjenović.

Radoslav Sretenović je ranije najavio da će ove godine početi revizija u još jednom velikom javnom preduzeću, "Železnicama Srbije".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik